top of page
Image by Dave Goudreau
Image by Dave Goudreau

About

Tom heeft een diverse achtergrond in landschapsarchitectuur,  street art, grafisch ontwerp participatie programma’s en autonoom beeldende kunst.

 

Als maker houdt hij zichzelf vast aan de sociale structuren die in deze disciplines worden vormgegeven. Tom is enthousiast en staat snel in de startblokken wanneer er een opdracht binnenkomt waarbij het publiek een stem heeft. Naast zijn sociale werkwijze is het makerschap en de zoektocht naar materialen altijd een onderdeel van zijn werkpraktijk geweest. Zijn achternaam zegt het al, hij brengt graag reuring in het publieke domein.

Laura heeft een achtergrond in kunst- en cultuurwetenschappen, informatiemanagement en visual consultancy. Ze brengt structuur aan, maar heeft ook een creatieve kant die ze graag inzet. Als er iets in co-creatie gemaakt kan worden, wordt ze daar enthousiast van. Waar het kan, gaat het om samenwerken en plezier hebben. Laura zorgt graag voor verbinding en dat iedereen op zijn of haar beste plekje zit.

Stijn ondersteunt met alle plezier de kunstprojecten van Studio Onrust. Hij is een grafisch ontwerper en kunstenaar. Hij houdt ervan om met zijn handen te werken en haalt voldoening uit het motiveren van anderen. 

Vragen? Laat het ons weten!

We hebben je vraag ontvangen!

KMS_StudioOnrust_PoederCoating-10_edited.jpg
IMG_4926.JPG
IMG_5591.jpg
bottom of page