top of page
Image by Dave Goudreau
Image by Dave Goudreau

Speellocaties

Binnen het beschilderen van buiten- en binnenlocaties is er bij Studio Onrust veel mogelijk. Naast het maken van een gepast ontwerp, wordt er ook nagedacht over sport en spel. Natuurlijk denken we na over de actieve invulling van de locatie en de doelgroep waarvoor het ontwerp is bedoeld. In samenwerking met de wijk of de opdrachtgever wordt er gewerkt aan een gepast ontwerp. De ontwerpen worden gemaakt door middel van een duidelijke 3D render waarin jij je behoeftes kunt verwerken en bespreken. Als studio wordt er graag mee gedacht en stellen we veel vragen.

 

Naarmate we het digitale ontwerp hebben vormgegeven, starten we met het zoeken naar een gepaste oplossing en een duurzaam materiaal voor de schildering. Het soort materiaal is natuurlijk afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden en de omgeving. Zo zijn de materialen die we gebruiken voor onze sportvloeren zeer gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast proberen we zo circulair mogelijk te werken. 

Heb jij een vraag of idee over het invullen of renoveren van een basketbalveld of speelplein, neem dan contact op via onderstaande button.

brabantpark-tom-onrust-studio-onrust_cro
Schermafbeelding 2020-08-14 om 13.21_edi
08 studio onrust_edited.jpg
bottom of page