top of page

Van juli t/m november 2023 is Studio Onrust in opdracht van Cultuur Verbindt Roosendaal (CVR) het gesprek aangegaan met bewoners van Roosendaal. We hebben iedereen uitgenodigd die een mooi idee had voor de stad, maar niet wist hoe dat gerealiseerd kon worden.

Aan de hand van de Voucher- en Makersregeling van CVR hebben we de adviesgesprekken vormgegeven. Iedereen met een idee voor kunst of cultuur in Roosendaal kon zich aanmelden voor een adviesgesprek. In gesprekken van een uur heeft Studio Onrust mensen geïnspireerd, verbonden en zorgen over de praktische haalbaarheid weggenomen. Dankzij TO DO 2023 en de steun van CVR is Roosendaal nieuwe initiatieven rijker.  We willen iedereen nog een keer hartelijk bedanken die met ons in gesprek is geweest!

 

Studio Onrust heeft de initiatieven overgedragen aan CVR, die zich verder inzet voor de realisatie. Heb je een mooi idee voor Roosendaal, maar weet je niet hoe je verder moet? Neem dan contact op met Studio Onrust. Voor mooie ideeën is er namelijk altijd ruimte en hulp!

bottom of page